opc_loader

Zichttermijn

Bij NoviSell.nl heeft u recht op een zichttermijn van 30 dagen, deze gaat in op de dag dat u de zending in ontvangst hebt genomen. Deze zichttermijn wordt ook wel bedenktijd genoemd en is in de Wet Kopen op Afstand geregeld in het herroepingsrecht. Er bestaat nogal eens verwarring over wat er wel en wat er niet mag gedurende deze zichttermijn. Hieronder staat daarom één en ander duidelijk beschreven.

 

Tijdens de bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat zij het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig mag inschakelen en op zijn werking mag testen zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar op zijn werking testen, maar echter NIET gebruiken.

 

Voorbeelden
Een kledingstuk mag men passen, maar niet gaan dragen. Een wasmachine mag men bekijken, etc. maar men mag er geen wasjes mee draaien. Een paar schoenen mag men passen, maar men mag er geen wandeltochten mee houden. 

 

Daarnaast kunnen een aantal producten wegens hygiënische redenen niet worden geretourneerd wanneer de verpakking is geopend. Dit zijn voornamelijk artikelen die geschikt zijn voor persoonlijk gebruik, zoals eeltverwijderaars.

 

Verbruiksartikelen, zoals cosmetica en/of voedingsmiddelen of -supplementen, mogen eveneens uitsluitend ongeopend worden geretourneerd.  Alle artikelen mogen uitsluitend ongebruikt worden geretourneerd.

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)