opc_loader

Elektrische dekens en plaids, NoviSell heeft het!

Voor alle koukleumen onder ons hebben wij de zachtste en zuinigste elektrische dekens die wij konden vinden. Voornamelijk elektrische fleecedeken om 's avonds lekker op de bank onder te kruipen en met een warm hartje uw bed op te zoeken, maar ook elektrische onderdekens om uw bed alvast op te warmen.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Het is de droom van iedere koukleum, een voorverwarmd bed en een lekker warm plekje op de bank om 's avonds lekker in te kruipen. Vooral op een koude winterdag zijn er volgens ons maar weinig dingen die lekkerder zijn.

Elektrische onderdeken en elektrische fleecedeken

Onder de elektrische dekens kunnen we twee soorten onderscheiden. Allereerst de elektrische onderdeken, deze legt u op het matras onder het hoeslaken en zorgt ervoor dat u in een voorverwarmd bed kunt kruipen. Ideaal voor diegene die een koud bed verschrikkelijk vindt!

Naast de elektrische dekens voor op het matras, zijn er elektrische plaids, de zogenaamde bovendekens. De fleecedekens zijn uitgerust met een verwarmingsdraad die omsloten is door een heerlijk dekentje. De temperatuur kunt u instellen, waarna u op de bank kunt ploffen, onder uw deken kunt kruipen en hier vervolgens niet meer onderuit hoeft te komen.. 

Hoe werken elektrische dekens?

Onze elektrische dekens sluit u zonder problemen aan op het lichtnet. Vervolgens zal de verwarmingsdraad in de deken opwarmen naar de gewenste temperatuur en deze temperatuur vasthouden voor de periode die u wenst. Zowel de temperatuur als de tijd kunt u in de meeste gevallen instellen met een eenvoudig kastje die tussen het stopcontact en de deken is geplaatst.

Hoeveel stroom verbruikt een elektrische deken?

Niet veel, er zijn elektrische dekens die slechts 50 W/u verbruiken. Omgerekend betekent dit dat het gebruik van deze elektrische deken u nog geen 2 cent per uur zal kosten. Wat onze dekens verbruiken leest u bij iedere elektrische dekens terug!

Is een elektrische deken gevaarlijk?

Nee, in de basis is het gebruik van een elektrische deken niet gevaarlijk. Mits u de elektrische deken gebruikt zoals de handleiding beschrijft. Als u dit doe, zullen er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Mede doordat alle elektrische dekens zijn uitgerust met een oververhittingsbeveiliging zal de deken niet zomaar oververhit raken.