opc_loader

Filters
€ 7
€ 40
Merken
Voorraad
    Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
    Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

    Opruimen is één van de meest saaie huishoudelijke taken die er is. Een half uur later lijkt het alsof er niks ik gebeurd en ligt alles weer door heel het huis. Op deze pagina vindt u verschillende artikelen die u zullen helpen bij het opbergen en opruimen van de meest uiteenlopende producten. Van enorme vacuüm opbergzakken tot een handig gereedschap opbergsysteem, hier vindt u het.

    Waarom moet u onhandig gaan lopen doen en uw kasten werkelijk vol te proppen als u enorme ruimte kan besparen met de opbergzakken van Space Bag. Zuig alle lucht eruit en zorg dat het alleen de ruimte in beslag neemt die het echt nodig heeft. Hierdoor nemen kussens, dekens, kleding en veel meer 3 keer minder ruimte in beslag dan voorheen.

    Ook vindt u hier de basis van het Blucave Gereedschapsysteem. De ruggengraat van iedere Blucaver waaraan hij/zij zijn hele systeem op kan hangen inclusief de 2 eerste opbergkoffers. Een ideaal begin dus om uw schuur, garage of klusbus op te ruimen en overzichtelijk in te richten.