opc_loader

Luchtreinigers zorgen voor de beste luchtbehandeling

Tachtig procent van de tijd brengen we binnenshuis door. Het lijkt dan ook logisch dat de omgeving waarin wij zoveel tijd doorbrengen voorzien moet zijn van gezonde, schone lucht. Wat doet u eraan om hier voor te zorgen?

De lucht in huis lijkt al snel schoon, maar niets is minder waar. U hebt het ooit wel eens gezien op een zonnige dag. Een zonnestraal die u huis binnendringt laat feilloos zien hoeveel stof er wel niet in de lucht hangt. Met een luchtreinigers haalt u deze stofdeeltjes en andere micro organismen zoals schimmelsporen uit de lucht!

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

NoviSell heeft verschillende luchtreinigers in het assortiment die de lucht in huis zullen zuiveren, zodat u kunt genieten en met een gerust hart gezonde lucht in kunt ademen. Een vieze lucht werkt namelijk stimulerend voor allergie opwekkers en dus zullen astmapatiënten, hooikoorts gevoeligen en pollen allergieën sneller last hebben van de toch al zo vervelende allergie.

Hoe komt dit stof in huis?

Stof is één van de kleinste deeltjes die u kunt vinden. Zo schieten overal tussendoor en de kwaliteit van de lucht in huis is zelfs af te leiden aan de lucht om uw huis. Fijnstof dringt zelfs door uw muren naar binnen. Als u dacht dat als u ramen en deuren gesloten zou houden, de lucht in huis goed zal zijn, dan zit u er dus echt naast.

Ioniserende luchtreinigers

In een luchtreinigers worden stofdeeltjes, bacteriën, pollen en andere zwevende troep uit de lucht gefilterd. Dit kan met behulp van verschillende technieken, waarvan ionisatie de meest moderne techniek is. Bij een ioniserende luchtreiniger krijgt zuurstof een elektrische lading, waardoor stofdeeltjes hiernaar getrokken zullen worden. Vervolgens vangen de filters in de reiniger deze stofdeeltjes en andere organismen op.

Luchtreinigers met HEPA-filter

Met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air filter) wordt 99,97% van fijnstofdeeltjes uit de lucht gehaald. Niet voor niets worden de luchtreinigers met een HEPA-filter gezien als één van de beste luchtreinigers met geweldige resultaten.

De lucht de wordt aangezogen door de luchtreiniger wordt langs een glasfiber vezel filter geleid, het HEPA-filter. In dit filter blijven fijnstofdeeltjes zoals pollen, huisstofmijt en schimmelsporen tot wel 0,3 micrometer achter, zodat deze niet meer in de ‘nieuwe’ schone lucht terecht zullen komen.

Een uitstekende manier dus om de lucht in uw huis eens goed te reinigen en uzelf het genot van ‘goede’ lucht te geven.

Of u nu kiest voor een ioniserende luchtreinigers of liever een luchtreiniger met HEPA-filter heeft, beide technieken zullen ervoor zorgen dat u voortaan kunt genieten van een schone lucht in huis. Voorkom overgevoeligheid voor allergieën.

Alle luchtreinigers bij NoviSell zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dus morgen al in uw huiskamer staan.