opc_loader

Filters
€ 3
€ 230
Merken
Voorraad
  Artikel 1 tot 20 (van de 113 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 20 (van de 113 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles

  Wonen & Slapen

  Bent u op zoek naar de meest innovatieve, handige en simpele producten voor thuis? Of slaapt u slecht en wilt u een goed kussen of bed waarop u als een roosje zult slapen? Dan bent u bij NoviSell aan het juiste adres.

  Op deze pagina vindt u een breed assortiment producten die oplossingen bieden voor uw alledaagse problemen.

  Van de Fix a Zipper, die eenvoudig een kapotte rits weer maakt, heerlijke Aerobed luchtbedden en het ruimtebesparende vacuüm opbergsysteem van Space Bag, tot hoofdkussens waarbij het lijkt dat ze voor u op maat zijn gemaakt, u vindt het hier.

  Slaapt u al maanden slecht en merkt u dat overdag? Grote kans dat een slecht slaapkussen hier de oorzaak van is. NoviSell heeft verschillende soorten aangepaste hoofdkussens om een oplssing te bieden voor een specifiek probleem. Het antisnurk kussen legt u in de juiste houding, zodat de kans op snurken minder wordt. Het Konbanwa hoofdkussen past zich naadloos aan aan uw ligpatroon ter verminidering van nekklachten.

  Heeft u onverwachte slapers, dan creeërt u binnen no time een extra slaapkamer met de één- en tweepersoons luchtbedden van Aerobed. Stekker in het stopcontact en binnen een minuut tovert u de woonkamer om in een slaapkamer.