opc_loader

Veilig winkelen

 

NoviSell vindt het erg belangrijk dat u veilig kunt winkelen op het internet. Daarom is NoviSell onder andere aangesloten bij de Stichting Keurmerk Webshop en Safe2Shop.

 

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

 

Op 17 april 2008 verkreeg het Keurmerk als eerste thuiswinkelorganisatie voor consumenten én thuiswinkels de goedkeuring van het Ministerie van Economische zaken, de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa), de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (Opta) en de Consumentenautoriteit, zoals te zien op de website ConsuWijzer.

 


In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is de Stichting Webshop Keurmerk onafhankelijk en alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

 

 

De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code.

 

 

   

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)