opc_loader

Veilig betalen

Bij NoviSell vinden we het erg belangrijk dat u plezierig, maar vooral ook veilig kunt thuiswinkelen. Daarom maakt NoviSell alleen gebruik van betaalmethoden, waarmee u veilig uw bestelling af kunt ronden. Om u uw bestelling veilig te betalen, maakt NoviSell gebruik van de diensten van Pay.nl. Pay.nl is een onafhankelijke betaalprovider waarbij u snel, veilig en eenvoudig uw betaling kunt voldoen.

Met Pay.nl kunt u betalen via iDEAL, AfterPay, Visa of Mastercard, Mistercash, handmatige overschrijvingen en meer. Sommige betaalmethodes hebben langer nodig om verwerkt te worden, voor sommige gelden extra kosten. Hieronder vindt u wat u moet weten over de aangeboden betaalopties.

Betaaloptie

Verwerkingstijd

Kosten

iDEAL

Direct

GRATIS

Bancontact / Mister Cash

1 werkdag

GRATIS

Vooruitbetalen per bank

1-3 werkdagen

GRATIS

AfterPay

Direct

€ 0,99

Creditcard

Direct

GRATIS

Sofort

Direct

GRATIS

Giropay

Direct

GRATIS

Mybank

Direct

GRATIS

Paysafecard

Direct

GRATIS

iDEAL

De meest gebruikte betaalmethode is uiteraard ook bij NoviSell beschikbaar, iDEAL. In de veilige, vertrouwde omgeving van uw eigen bank rekent u uw bestelling bij NoviSell af.
Als u bankiert bij ABN Amro, Rabobank, ING-bank, SNS-bank, ASN-bank, Regio Bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers of Knab bank dan is het mogelijk om te betalen met iDEAL.


Bancontact / Mistercash

Een favoriete betaalmethode onder Belgische rekeninghouders is Bancontact / Mister Cash. Een veilige, betrouwbare manier om middels uw bankpas de betaling in orde te maken.
Bankiert u bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA-bank of VDK Spaarbank, dan kunt u betalen via Mister Cash/Bancontact.


Vooruitbetaling per bank

Betalen wanneer u het uitkomt? Met een handmatige overschrijving regelt u de betaling van uw bestelling op het moment dat het u uitkomt. Deze betaalmethode is toegankelijk voor iedere rekeninghouder.


Kiest u voor deze betaaloptie, dan zult u een e-mail ontvangen met de correcte betaalgegevens. Aan de hand van deze gegevens kunt u de betaling naar ons overschrijven. Uiteraard kunt u uw bestelling ook rechtstreeks aan ons betalen, middels internetbankieren, een overschrijvingsformulier of een telefonische betaling.

Bedrijfsnaam:

Mosquito Web Concepts BV te Steenbergen

Rekeningnummer:

308.5813.50

IBAN:   

NL46 RABO 0308 5813 50

SWIFT/BIC code:

RABONL2U

Bankrelatie:

Rabobank te Steenbergen

 Vergeet a.u.b. niet om bij uw betaling altijd het ordernummer te vermelden!


AfterPay – achteraf betalen

Nu bestellen en pas over 14 dagen betalen? Met één van de nieuwste betaalopties AfterPay is dit mogelijk. Als u met AfterPay betaalt wordt u bestelling z.s.m. verstuurd.

AfterPay voert voor NoviSell het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij NoviSell betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 125,-  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


 Let op: voor deze betaaloptie brengt AfterPay € 0,90 service- & administratiekosten bovenop het orderbedrag.

Credit Card (Mastercard & VISA) 

Betalen met uw creditcard is ook geen enkel probleem. Mastercard en VISA credit cards worden beiden geaccepteerd in het systeem van Pay.nl en worden door een beveiligde SSL verbinding verzonden naar de betaalprovider.

Sofort

Ook het betalen via Sofort gaat geheel in de voor u vertrouwde omgeving van uw bank. Een razendsnelle betaalmethode die direct wordt verwerkt. 

Giropay

Het Duitse iDEAL, met Giropay betalen is ook geen enkel probleem. U plaatst uw bestelling en betaalt deze direct via uw eigen bankomgeving. Zeer veilig en razendsnel, waardoor uw bestelling in de meeste gevallen vandaag nog wordt verstuurd.

Mybank

Ook betalingen via Mybank verlopen via de vertrouwde en veilige omgeving van uw eigen bank. Consumenten uit diverse Europese landen kunnen gebruik maken van deze snelle betaalmethode.
Zoals gezegd verlopen betalingen via Mybank via uw eigen bankieromgeving, waardoor u geen rekening- of betalingsinformatie achter hoeft te laten. 

Paysafecard

Heeft u een Paysafecard cadeau gekregen en wilt u deze inruilen, NoviSell biedt u de mogelijkheid om uw card te gebruiken. De Paysafecard is een soort tegoedcard, waarmee u betalingen kunt doen. Het aankoopbedrag zal van het tegoed op uw Paysafecard worden afgeschreven.
 

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)