opc_loader

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij begrijpen als geen ander dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw bestelde producten. NoviSell biedt u daarom de ‘next day delivery service’.

 

Als u uw bestelling op werkdagen voor 23:00 uur plaatst en betaald, dan wordt deze de eerstvolgende dag (m.u.v. zon- & feestdagen) bij u bezorgd.

 

Soms gebeurt het wel eens dat een product uitverkocht is geraakt, voordat nieuwe voorraad is geleverd. Hierdoor is de levertijd op deze producten iets langer dan normaal. Zodra dit gebeurt, proberen wij dit direct aan te passen, waardoor dit duidelijk bij de productinformatie wordt vermeld.

 

Besteld voor 23:00u op:

Uw zending wordt aangeboden op:

maandag

dinsdag

dinsdag

woensdag

woensdag

donderdag

donderdag

vrijdag

vrijdag

zaterdag

zaterdag

dinsdag

zondag

dinsdag

 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?

Mocht u onverhoopt uw bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan biedt PostNL uw pakket de volgende dag nogmaals bij u aan. Na deze tweede bezorgpoging kunt u uw pakket gedurende drie weken afhalen bij de dichtstbijzijnde postkantoorvestiging bij u in de buurt.

 

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Ja natuurlijk! Zodra de zending is ingepakt ontvangt u hierover een mail. U zult daarna een mail ontvangen met de track en tracégegevens van deze zending, zodat u kunt zien hoelaat en wanneer PostNL verwacht de zending bij u te bezorgen.

 

Wie bezorgt mijn bestelling?

NoviSell is afhankelijk van derden voor het verzenden van een bestelling. Om uw bestelling zo snel mogelijk en zo vertrouwd mogelijk te kunnen leveren, maakt NoviSell alleen gebruik van de diensten van PostNL Pakketservice BV. PostNL Pakketservice BV levert 98% van haar zendingen af in 1 werkdag.

 

Tip: Laat uw bestelling op uw werkadres afleveren, wanneer u niet in de mogelijkheid bent om het thuis in ontvangst te nemen! 

 

Wat kost het bezorgen van mijn bestelling?

  • Bestellingen met een orderwaarde boven de € 50, - worden kosteloos op een adres binnen Nederland geleverd!
  • Voor bestellingen onder € 50 ,- wordt een bijdrage in de verzendkosten berekend van maximaal € 4,95.
  • Voor België wordt € 5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.
  • Voor overige EU lidstaten bedragen de verzendkosten € 12,95

 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres ontvangen?

Dat is geen enkel probleem. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid een tweede adres in te vullen. Zodra u dit doet zal er worden gevraagd welk adres het factuur- en welke het afleveradres dient te worden.

 

Word ik geïnformeerd als levertijden veranderen?

De levertijd zal bij 99% van de bestellingen gehaald worden, maar geldt als indicatie en niet als zogeheten 'fatale termijn'. Dat wil zeggen dat u hier geen rechten aan kunt ontlenen. Mocht een artikel uit uw bestelling onverhoopt zijn uitverkocht, terwijl dit artikel volgens de webshop nog wel op voorraad was, dan ontvangt u hierover een email.

 

Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja, de postbezorgers van PostNL reiken tot ver in Europa. Een bestelling via NoviSell kan bezorgd worden in alle landen van de EU.

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)