opc_loader

Filters
€ 2
€ 335
Merken
Voorraad
  Artikel 1 tot 20 (van de 35 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 20 (van de 35 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Op zoek naar een vloerreiniger maar weet u niet welke er goed voor u is? Dan bent u hier op de juiste plek. Hierboven vindt u de beste en handigste vloerreinigers tegen scherpe prijzen. De vloerreinigers zijn grofweg in 3 categorieën te verdelen:

  Dweilen

  In het assortiment dweilen vindt u onder meer de bestsellers Clean Spin Mop en de Roto Mop evenals verschillende accessoires voor deze dweilen. Extra dweilkoppen, handige wieltjes of een uitgebreide accessoireset zijn allemaal verkrijgbaar voor deze populaire dweilen. 

  Stoffers

  Ook voor het stoffen van uw vloer bent u hier op de juiste pagina. Gemak staat hierbij hoog in ons vaandel, waardoor wij verschillende automatische stoffers in ons assortiment hebben. U kunt achterover leunen, terwijl de Robomop Samurai uw huis door glijdt en stof opveegt. Of wilt u het nog makkelijker, dan is de Waves Robot Stofzuiger de uitkomst. Deze handige stofzuiger weet waar het vuil is, zuigt dit op en keert automatisch terug naar zijn oplaadpunt. U heeft nooit meer omkijken naar het schoonmaken van uw vloer. Handig toch?

  Vloerstoomreinigers

  Het nieuwste van het nieuwste in schoonmaakland zijn de stoomreinigers. Deze vloerstoomreinigers zijn speciaal gemaakt voor een perfecte reiniging van tapijt en alle andere vloeren. Heeft u lelijke vlekken in uw vloerbedekking om tapijt, grote kans dat dankzij de kracht van stoom uw vloer er weer als nieuw uit zal zien. U zult geen tapijtreiniger meer hoeven te huren, maar heeft gewoon een eigen professionele tapijtreiniger. Met de kracht van stoom maakt u pas echt goed schoon. In ons assortiment vindt u verschillende vloerstoomreinigers die allemaal geschikt zijn voor een goede reiniging van uw vloer. De Shark Lift Away is op dit moment het neusje van de zalm in stoomreinigerwereld, maar de Aqualaser Gold stoomreiniger en de Triangle Yello All in One doen zeker mee. U vindt ze allemaal bij NoviSell.nl