opc_loader

De fijnste kledingstomer heeft u morgen al in huis

Met de komst van de stoomreiniger is het slechts een kleine stap geweest om de professionele stomerij naar u thuis te brengen. Met de kracht van hete stoom kunt u overhemden, shirts en vele soorten andere kledingstukken en stoffen glad strijken. Zonder zwaar strijkijzer, maar met een handzaam stoomapparaat voor kleding.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Een stoomreiniger voor uw kleding is de uitkomst voor iedereen die niet urenlang met een strijkijzer in zijn handen wil staan. De laatste jaren hebben steeds meer mensen een stoomstrijkijzer in gebruik genomen en dat is natuurlijk niet voor niets.

Strijken met stoom, in plaats van schoonmaken

Daar waar bij vloerstoomreinigers en handstoomreinigers de kracht van stoom vooral wordt gebruikt om viezigheid, vlekken en vuil los te weken en bacteriën te doden, daar gebruikt een kledingstomer juist de kracht van stoom om plooien en kreukels uit stof te halen.
Een kledingstomer is zeer handzaam en zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld overhemden razendsnel glad strijkt. Hang het hemd op een hanger en haal de stoommond langs de stof. Kreukels zullen verdwijnen en de stof zal weer zijn oorspronkelijke gladheid aannemen.

Stoomapparaat voor kleding heeft minder stoomkracht

Zoals gezegd gebruiken vloerstomers en handstomers de stoom om schoon te maken. Bij deze apparaten komt de stoom met een enorme kracht uit het apparaat en is de stoomuitstoot ook een stuk hoger dan bij kledingstomers. De kracht van de stoom is bij kledingstomers vele malen minder en dat is niet voor niets.
Een te hoge stoomkracht en overmatig gebruik van stoom, maakt de kleding weer vochtig. Als kleding wordt opgehangen terwijl het nog vochtig is, dan zal de geur hiervan minder worden. Zonde van de moeite die u hiervoor heeft gedaan tijdens het wassen.
Door gebruik te maken van een minimale hoeveelheid stoom blijft u kleding dus droog. De stoomkracht is echter wel krachtig genoeg om plooien en kreukels weer glad te trekken. De perfecte middenweg dus!

Een kledingstomer kopen?

Bent u eraan uit en gaat u strijken een stuk makkelijker, sneller en fijner voor uzelf maken door een kledingstomer aan te schaffen? Hierboven vindt u de fijnste en meest gebruiksvriendelijke kledingstomers die NoviSell voor u kon vinden.
Al onze kledingstomers kunt u vandaag nog kopen tegen de allerlaagste en scherpste prijzen. U kunt zelfs morgen al genieten van uw kledingstomer, want voor 22.00 uur besteld = morgen in huis. Al onze kledingstomers komen uiteraard met de service en garantie zoals u die van ons gewend.