opc_loader

Een handstoomreiniger kopen? Daarom!

Handstoomreinigers zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, maar ze hebben één ding gemeen. Iedere handstoomreiniger tovert water om tot hete stoom om er vervolgens het zijne mee te doen.
Bij NoviSell vindt u krachtige handstoomreinigers die onder hoge druk de meeste hardnekkige vlekken losweekt en laat verdwijnen. Daarnaast vindt u handige kledingstomers die met een hete stoompuf uw overhemden, shirts en broeken glad strijkt. Mindere stoomdruk, maar hierdoor zeker niet minder succesvol!
Een nieuwe handstoomreiniger kopen doet u dus bij NoviSell, de handstoomreiniger specialist met uitstekende service.

 

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Niemand ontkomt er meer aan en het schoonmaken met een sopje en spons is voorgoed verleden tijd. Hete stoom heeft zijn intrede gemaakt in schoonmaakwereld en daar mogen we eigenlijk best blij mee zijn. Tests hebben namelijk uitgewezen dat met de kracht van hete stoom schadelijke bacteriën worden gedood. Daarnaast worden hardnekkige vlekken en vieze geurtjes door de hete stoom losgeweekt. Hierna is het slechts een kwestie van een doekje langs het oppervlak te halen en voila.

Soorten handstoomreinigers

Handstoomreinigers zijn er dan ook verschillende soorten en maten. NoviSell is de plek waar u de beste handstoomreinigers kunt kopen. Zo vindt u bij NoviSell sterke handstoomreinigers die zich puur richten op het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekjes. De oven, toilet, douchetegels, kitranden, het aanrecht en nog veel meer. Alles zal eenvoudig kunnen worden gereinigd met hete stoom.
Daarnaast vindt u handstoomreinigers die om te toveren zijn naar een vloerstoomreinigers. Deze zogenaamde 2-in-1 stoomreinigers zijn zeer veelzijdigheid en razendsnel. U reinigt zowel uw vloeren als de moeilijk bereikbare plekjes in huis.
Ook de kledingstomers kunnen worden gerekend onder de handstoomreiniger. Kledingstomers maken weliswaar gebruik van een mindere stoomdruk, maar gebruiken de stoom op een minder agressieve manier. Heel subtiel wordt een lichte stoompuf naar uw kleding gericht, waarna kreukels weer gladgestreken zullen worden. Met de kleding handstomers wordt strijken een makkie!
Alle soorten handstoomreinigers vindt u bij NoviSell tegen zeer scherpe prijzen en met de service zoals u die van ons gewend bent! Dat betekent 30 dagen zichttermijn, achteraf betalen, 2 jaar garantie en een vriendelijke klantenservice die u dagelijks te woord kan staan.