opc_loader

Bissell Schoonmaakapparaten, het beste wat u kunt vinden

Bent u al tijden op zoek naar een goede stofzuiger, stoomreiniger of een combinatie van beide maar bent u uw ware liefde nog niet tegengekomen? Grote kans dat dat nu gaat gebeuren!
Bissell is al sinds 1876 een enorme speler op de markt van deepcleaning apparaten en zijn niet voor niets uitgegroeid tot de marktleider op het gebieden van deepcleaining producten zoals stoomreinigers en stofzuigers. Jarenlange ervaring en innovatie hebben geleid tot geweldige schoonmaakapparaten.

 

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Wat maakt Bissell nou zo speciaal?

Het is iets wat vaak wordt gezegd, maar achteraf helemaal niet zo blijkt te zijn. U denkt dat allerbeste stofzuigers te kopen, maar na een half jaar begint deze kuren te vertonen. Zodra u echter de Bissell Vacuum cleaners of steammops in uw handen hebt gehad weet u dat de Bissell producten echt het beste is wat NoviSell u te bieden heeft.
Dankzij de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitsstandaard van Bissell voelt u het verschil al vanaf het eerste gebruik. Zowel qua wendbaarheid, snelheid, design, gebruiksgemak en schoonmaakkracht zult u versteld staan van uw Bissell deepcleaner.
Deze kwaliteitsstandaard wordt hoog gehouden dankzij samenwerkingen met verschillende innovatie partijen. De controles van deze partijen zorgen ervoor dat de Bissell stoomreinigers, stofzuigers en tapijtreinigers verder gaan dan vergelijkbare modellen.

British Allergy Foundation

De British Allergy Foundation heeft aangetoond dat de Bissell-apparaten antiallergisch werken en zeer grondig schoonmaken. Hierdoor wordt zelfs huisstofmijt gedood. Alle apparaten van Bissell hebben het keurmerk van de British Allergy Foundation.

Febreze Partnership

De samenwerking met Febreze heeft geleid tot een unieke schoonmaakformule die niet alleen grondig schoonmaakt, deze Febreze formule laat nare geurtjes uit huis verdwijnen en geeft uw vloer weer een frisse geur.

Best Buy Label

Niet echt een samenwerking, maar wel een keurmerk die verschillende apparaten van Bissell hebben. Het Best Buy Label wordt alleen toegekend aan de allerbeste producten in zijn soort. Producten worden uitgebreid getest en vergeleken met soortgelijke producten, de beste verdient het Best Buy Label, iets wat regelmatig wordt toegekend aan apparaten van Bissell.

Microban

Bissell is het enige deepcleaning merk dat de Microban-technologie gebruikt in zijn producten. Dankzij de Microban technologie, wat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, wordt er antibacterieel en optimaal gereinigd. Een onderscheidende schoonmaakkracht is het resultaat.

Scotchgard Protector

De schoonmaakmiddelen van Bissell zijn dankzij de nauwe samenwerking met Scotchguard voorzien van een technologie die zijn een uitstekende reiniging ook een beschermende laag op uw vloer achter laat.

Bissell is uniek, krachtig en onderscheidend

Al deze samenwerking leiden tot een assortiment met alleen de allerfijnste en krachtigste schoonmaakapparaten die wij voor u konden vinden. Bissell onderscheidt zich van de concurrentie door te presteren als geen ander en deze prestatiestandaard in al zijn producten hoog te houden.
Zeer gemakkelijk in gebruik en uitstekende schoonmaakresultaten, Bissell is niets meer en niets minder. Alle Bissell producten hebben wij direct uit voorraad leverbaar en komen met de garantie en service zoals u die van NoviSell gewend bent!