opc_loader

Privacyverklaring NoviSell

08-05-2018

NoviSell BV vindt u privacy erg belangrijk. Wij houden ons dan ook aan de privacywet en gaan wij zorgvuldig om met de door u ingevoerde gegevens. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij www.novisell.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met onze klantenservice.

NoviSell BV te Steenbergen is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens. Alle gegevens die u ons doorgeeft, worden door ons opgeslagen en alleen door ons gebruikt. Wij gebruiken uw gegevens voor onze interne automatische verwerking om verantwoord het klantenbeheer en de bedrijfsvoering voor verkoop te kunnen doen.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Voor een vlotte afhandeling zullen uw persoonsgegevens met onze bezorgdienst worden gedeeld, enkel om de levering goed te volbrengen.

Tevens ontvangen wij van uw bank of creditcardmaatschappij informatie over uw betaling. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, NAW-gegevens, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Deze informatie wordt vanaf het moment dat uw bestelling is afgerond tot, de wettelijk verplichte, zeven jaar daarna.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen de verstrekte gegevens enkel gebruiken om u zo goed mogelijk te helpen met uw vragen. Hiervoor gebruiken wij uw factuuradres, e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer, betalingsgegevens en NAW-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen door middel van de afmeldinglink in ieder e-mail of door het aanpassen van uw voorkeuren in uw account bij NoviSell. U wordt enkel toegevoegd aan onze e-mail abonnees indien u dit bij het plaatsen van een bestelling specifiek heeft aangegeven of als u uzelf hebt ingeschreven voor deze dienst. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Uw account

U heeft de mogelijkheid om een bestelling als eenmalige klant af te ronden, u kunt echter ook kiezen om een account aan te maken. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, factuuradres, betalingsgegevens en bestelhistorie. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. Uw gegevens worden ook gedeeld met onze transporteur, enkel voor het afleveren van uw bestelling.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail. U ontvangt deze reclame enkel wanneer u zich hiervoor specifiek hebt aangemeld. Mocht de reclame ongewenst zijn geworden, dan heeft u altijd de mogelijkheid uzelf hier weer voor uit te schrijven middels een afmeldlink in de e-mail of door het aanpassen van uw accountgegevens.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht. Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. NoviSell.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij NoviSell.nl geen cookies ontvangt.

Wijzigingen Privacy verklaring

NoviSell.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy verklaring.

Contactgegevens

NoviSell BV
Mosquitostraat 6
4651 ST
Steenbergen
info@novisell.nl
0167 850 774

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)