opc_loader

Keramische pannen zijn hot, heel erg hot!

Koken op een keramische anti-aanbaklaag. Het klonk als een sprookje, een droom die nooit uit zou gaan komen, maar inmiddels is deze droom werkelijkheid geworden. Niets is zo vervelend dan een heerlijk stukje vlees, dat binnen no time aan uw pan zit vast gebakken. Zonde van dat stukje vlees, maar u wilt er toch nog enigszins van kunnen genieten. Het resultaat is dat u een stuk vlees zit te eten dat vol zit met slechte stoffen.

Pannen die krom trekken

Conventiële pannen kunnen namelijk krom trekken als ze bloot worden gesteld aan hoge temperaturen. Hierdoor komen er schadelijke stukjes in uw gerechten terecht. Keramische pannen zijn bestand tegen vele malen hogere temperaturen en zullen dus niet bol trekken. Hierdoor gaan de pannen niet alleen langer mee, maar u kookt ook op hogere temperaturen, waardoor de baktijd wordt vekort en energie wordt bespaard.

Schadelijke stoffen

Tijdens het productieproces van conventële pannen komen er enorm veel gifstoffen, zoals PFOA, PFTE, PFOS en VOC, vrij, maar bij pannen met een keramische anti-aanbaklaag is dit niet het geval. Deze gifstoffen zijn dusdanig schadelijk voor mens en milieu, dat de productie van dit type anti-aanbaklaag vanaf 2015 verboden zal worden. Keramische anti-aanbaklagen zijn dus ook nog eens veel malen beter voor het milieu.

U bespaart dus tijd en geld en kookt ook nog eens makkelijker in keramische pannen. Wat houdt u nu nog tegen om niet over te stappen?

Keramische pannen voor u geselecteerd

Speciaal voor u heeft NoviSell dan ook de beste keramische pannen voor u geselecteerd, zodat u vandaag nog over kunt stappen. Keramische pannen zijn er in allerlei soorten en maten, dus neem snel een kijkje in onze Keramische pannen afdeling. U kunt namelijk morgen al uw gloednieuwe keramische pannen, bijvoorbeeld de Cerafit Gold pannen, in huis hebben.