opc_loader

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Uitgebreide, complete pannensets bij NoviSell

Bent u op zoek naar losse pannen of pannensets van goede kwaliteit maar tegen een lage prijs, NoviSell heeft zeker weten een geschikte pan voor u! CS Solingen is misschien wel één van de meest betrouwbare en degelijke merken die u in de keuken tegen kunt komen. Jarenlange ervaring en enorme toewijding leidden jaarlijks tot innovatieve en oersterke producten. Zo ook de pannen van Solingen.

Zo goed als alle pannen bij NoviSell zijn voorzien van een keramische anti aanbaklaag. Hierop kleeft nauwelijks iets en is het overmatig gebruik van olie of boter voorgoed verleden tijd. Daarnaast heeft u geen hotspots meer in uw pannen, want de honingraatbodem zorgt ervoor dat alle energie gelijkmatig wordt verdeeld. Geen stukken die extra hard bakken dus. Keramische koekenpannen tegen bodemprijzen!

En of het nou gaat om pannen waarmee u op inductie kunt koken of juist uitgebreide pannensets voorzien van de meest handige snufjes, CS Solingen heeft het voor u! En heeft Solingen het, dan heeft NoviSell het ook. Iedere week is er wel een pannenset in de aanbieding en vindt u bij NoviSell de goedkoopste en beste pannen voor in uw keuken. Het is dus tijd dat u uw oude, versleten pannen eens de deur uit doet en ze vervangt voor splinternieuwe bak- of braadpannen.