opc_loader

Vetvrije frituren

Frituren betekent anno 2015 niet alleen maar slecht. Daar waar u vroeger een hoop vet of olie binnenkreeg tijdens het nuttigen van die lekkere portie friet, daar is de keukenwereld inmiddels zo ver dat er friteuses zijn die met een minimale hoeveelheid olie of vet hetzelfde resultaat kan geven.

Dat klinkt heerlijk toch, heerlijke knapperige patat zonder dat deze volgezogen zijn met olie. Frituren zonder vet doet u in één van de vetvrije frituurpannen van NoviSell. Een selectie van de beste hetelucht friteuses tegen de scherpste prijzen!

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Vetvrij frituren: Vanaf nu kunt u gezond frituren zonder vet of olie

Het belangrijkste wanneer u af wilt vallen is om uw levenspatroon aan te passen en gezonder te gaan eten. Maar op zijn tijd dat lekkere frietje is toch wel erg lekker en moeilijk te weerstaan. U weet dat het slecht is en boordevol vet zit, maar u bent de laatste tijd zo goed bezig dat u één misstap wel kan begaan. Genot in optima forma, helaas maar voor even. Want al na een uur baalt u weer dat u bent gezwicht voor de charmes voor het heerlijke vette patatje.

Dankzij de komst van vetvrije friteuses hoeft u zich niet meer schuldig te voelen als u een frietje heeft gegeten. Met de doorbraak in frituurwereld kunt u voortaan frituren zonder vet te gebruiken en dus gezonde patat te maken. Maar niet alleen friet maakt u met deze frituurpannen. Waar u in standaard frietpannen allemaal kunt frituren, kunt u in bijvoorbeeld de Tefal Actifry of de Jet Fryer meer dan alleen frituren. U kunt uw kippetje grillen, roosteren of braden, allemaal in dezelfde pan en zonder de bijkomst van overbodige, slechte vetten. Sterker nog, het vet loopt juist uit uw eten en druppelt op de bodem van de friteuse.

NoviSell heeft voor u de beste frituurpannen, waarmee u zonder vet kunt frituren geselecteerd en hier schitterende aanbiedingen voor gemaakt. Zo kunt u goedkoop en vetvrij frituren in een revolutionaire frituurpan. Frietjes eten zonder dat u er dik van wordt, uw kip braden zonder dat er heerlijke smaken verbranden en verloren gaan en groentes grillen die extra dimensie geven aan uw vetvrije gerecht. Het kan allemaal in deze selectie van vetvrije friteuses.