opc_loader

Slowjuicers

Daar waar u vroeger onhandig stond te doen met een onhandige handpers om, na minuten gezwoegd te hebben, te kunnen genieten van een lekker vruchtensapje, daar is de technologie inmiddels vele stappen verder. De allernieuwste revolutie op het gebied van fruitsapjes is de slowjuicer. NoviSell selecteerde voor u de beste slowjuicers en heeft ervoor gezorgd dat u deze tegen de scherpste prijzen kunt kopen.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Een goede slowjuicer kopen? NoviSell.nl

In de slowjuicer worden fruit en groenten op een zeer succesvolle manier gekneusd en geperst. Op een langzame, gecontroleerde manier worden groenten en fruit in een slowjuicer onderworpen aan deze revolutionaire persmanier. Met maximaal 200 rotaties per minuut wordt het sap uit de zeef geduwd en eindigt het apart van het vruchtvlees in de sap container.

Doordat de slowjuicer zo weinig omwentelingen maakt, ontstaat er nauwelijks hitte in het apparaat. Hierdoor worden vitaminen en mineralen niet aangetast en is uw fruitsapje dus nog gezonder.  In een slowjuicer wordt daarnaast het vaste van het sap gescheiden, zodat er geen pitjes, vruchtvlees of schillen in uw drankje zullen komen. Zet een slowjuice sapje maar eens een dag weg, wedden dat het er de dag erna nog steeds hetzelfde uitziet.

De slowjuicers van NoviSell beschikken daarnaast over het vermogen om grotere stukken fruit en groenten te verwerken. Zo kunt u zelfs een appel in zijn geheel door de slowjuicer krijgen. Hierdoor bent u ’s morgens niet eerst een kwartier kwijt aan het snijden van groenten en fruit.

NoviSell is er dan ook van overtuigd dat een slowjuicer een uitstekende ondersteuning is voor uw gezonde levensstijl. Zonder grote moeite kunt u heerlijke verse, heldere sapjes draaien die vol zitten met goede vitaminen en mineralen. Prima om uw dag mee te beginnen.

Wij gingen dan ook op zoek naar de beste slowjuicers die gebruiksvriendelijk zijn en tegen scherpe prijzen aangeboden kunnen worden. Hierboven vindt u het resultaat van onze zoektocht en ziet u de beste slowjuicers. Allemaal zeer gemakkelijk in gebruik en tegen bodemprijzen te kopen.