opc_loader

Elektrische citruspersen

U wilt een nieuwe citruspers kopen, maar ziet door het enorme aanbod niet meer welke elektrische citruspers voldoet aan uw wensen en welke u beter links kunt laten liggen.

NoviSell helpt u hier graag bij en selecteerde voor u de  beste en scherpst geprijsde elektrische citruspersen. Zo wordt het kopen van een elektrische citruspers simpel en snel!

De beste elektrische citruspers kopen is een makkie!

Een nieuwe citruspers kopen kan door het enorme aanbod zeer tijdrovend zijn. U zou het liefst gelijk de juiste citruspers voor u hebben, zodat u hem direct kunt bestellen en morgen al in huis kunt hebben, maar in de praktijk is de net een stukje lastiger.

Er zijn enorm veel soorten, maten, uitvoeringen en kleuren, maar allen hebben ze hetzelfde doel. Iedere citruspers wil het maximale aan sap uit uw sinaasappelen, citroenen en limoenen halen, maar de opbrengst verschilt nogal per soort citruspers. Welke soorten citruspersen zijn er dan?

Je hebt handpersen, citrusklemmen, perskogels en elektrische citruspersen. Laatstgenoemde is verreweg het meeste efficiënte exemplaar en wordt dan ook door de meeste mensen gekozen.

Het enige wat u hoeft te doen is een halve citrusvrucht op de perskegel te duwen. Vervolgens zullen de perskegels van de elektrische citruspers gaan draaien welke er voor zorgen dat er een enorme hoeveelheid sap uit uw citrusvruchten wordt geperst.

De meeste elektrische citruspersen beschikken tevens over een zeef waarlangs het zojuist geperste sap loopt en pitjes en grof vruchtvlees wordt opgevangen.

Er zijn elektrische citruspersen waarbij het sap wordt opgevangen in een sap container welke u later kunt legen in een grote kan of glazen. Daarnaast zijn er citruspersen waarbij het sap juist direct uit het apparaat loopt en opgevangen wordt in een glas, dat scheelt weer afwas!

Van zeer basic elektrische citruspersen die precies doen wat er van wordt verwacht tot aan zeer uitgebreide, strak vormgegeven citruspersen die keer op keer boven zichzelf uitstijgen, bij NoviSell vindt u ed beste citruspersen in iedere prijsklasse.

Mocht u vragen hebben over één van de citruspersen die NoviSell aanbiedt of heeft u help nodig bij het kopen van een citruspers, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen u ongetwijfeld verder op weg kunnen helpen!