opc_loader

Blenders

Blenders zijn er tegenwoordig in ontelbaar veel soorten, maten en kleuren. Bent u van plan een blender te kopen en wilt u wel de blender kopen die het beste bij u past, zorg dan dat u voor u zelf duidelijk heeft wat u van uw blender verwacht.

NoviSell heeft voor u de beste blenders uitgekozen en direct uit voorraad leverbaar. Van kleine to-go blenders tot aan uitgebreide professionele blenders, NoviSell is de plek om deze te kopen.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

De beste blender kopen doet u bij NoviSell

Alle blenders van NoviSell hebben één belangrijk ding gemeen, de messen zijn vlijmscherp en malen alle ingrediënten super fijn in de blender kan. Dit is voor een blender namelijk één van de eigenschappen die de beste blenders onderscheidt van standaard blenders. U kunt natuurlijk niks met een blender die slechts mixt en maalt en dat weet NoviSell.

Als u een blender aanbieding wilt kopen waarbij u weinig afwas heeft na gebruik, dan zijn de to-go blenders op uw lijf geschreven. Bij deze soorten blenders wordt de smoothie of sap direct in de drinkbeker bereidt. Vul die beker met wat banaan, melk, eiwitpoeder en wat noten en draai het mes erop. Binnen enkele minuten heeft u een heerlijke bananenshake vol brandstoffen voor uw lichaam. Vervolgens vervangt u het mesblad voor een drinkdeksel en u nuttigt het drankje direct uit de blenderbeker. Dat scheelt weer afwas!

Het grote nadeel van de to-go blenders is dat u hierbij geen grote blender kan kunt kopen. De bekers zijn geschikt voor eenpersoons porties, maar voor meerdere personen heeft u al gelijk extra bekers nodig.

Bij de grote, professionele blenders is dit niet het geval. Bij de beste blenders zitten grote kannen tot wel 2 liter. Hierin maakt u een smoothie voor het gehele gezin. Deze glazen of kunststof kannen zijn vervolgens af te spoelen onder de kraan of vaatwasmachine.

Bij NoviSell kunt u zelfs blenders kopen met een regelbare snelheid of met een ingebouwde sapcentrifuge. Zo kunt u nog maar halen uit uw blender en tovert u uw keuken om in een waar smoothiepaleis dankzij de allerscherpste blender aanbieding.