opc_loader

Filters
€ 2
€ 120
Merken
Voorraad
  Artikel 1 tot 20 (van de 27 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 20 (van de 27 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Een enorm assortiment boordevol handige, bruikbare en slimme producten die u het leven in de keuken makkelijk zullen maken. Al onze keukenaccessoires hebben één ding gemeen, het is het neusje van de zalm. Of het nou keukenspullen zijn die uw helpen bij het snijden van een enorme hoeveel groenten of juist het keukengerei is die de levensduur van uw producten in de keuken zal verlengen, u vindt ze bij NoviSell.nl tegen de laagste prijzen.

  Voor iedereen is er wel een superproduct te vinden, die velen irritaties in de keuken weg zullen nemen. Zijn uw messen bot en eigenlijk aan vervangen toe, schaf dan geen nieuwe messenset aan, maar slijp uw messen met één van de verschillende messenslijpers van NoviSell. Een goedkope oplossing, maar met een zo goed als nieuwe messenset als gevolg.

  Of bent u dat gehannes en onhandige gedoe met plastic keukenfolie ook helemaal zat. Het plakt telkens aan elkaar en het is verschrikkelijk om even een folietje over een bakje te doen. Met onze Wraptastic wordt dit vele malen makkelijker. Hij snijdt het folie makkelijk af, zonde aan elkaar te plakken.

  Uiteraard is dit nog maar een kleine greep uit ons assortiment keukengerei. Neem snel een kijkje en ontdek of NoviSell een mooi product voor u heeft!