opc_loader

Raclette

Racletten met een traditioneel raclette apparaat is iets wat alle wintersporters onder ons wel herkennen. Raclette fromage onder de grill en genieten van de lekkerste raclette recepten, deze Zwitserse raclette traditie en een heerlijk succes en nu ook in Nederland verkrijgbaar.

NoviSell is namelijk ook verkocht van de raclette grill en heeft deze direct uit voorraad leverbaar. Fijne raclette apparaten tegen de allerscherpste prijzen en razendsnel in huis!

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Original Raclette fromage grill vindt u bij NoviSell

Raclette is een traditioneel Zwitsers gerecht waarbij een raclette kaas wordt verwarmd, waardoor de bovenlaag van de kaas zal smelten. Vervolgens kunt u deze gesmolten kaas combineren met de lekkerste raclette recepten.

Raclette komt van het Franse râcler wat schaven betekent. Bij een raclette apparaat wordt de kaas gesmolten en ervan af geschaafd. De gesmolten kaas kunt u hierna eten met gekookte aardappelschijfjes, uitjes, augurken en verschillende vleessoorten. U bent hier zelf de chef-kok en bepaalt wat uw favoriete raclette recepten worden.

Raclette kan op verschillende manier. U kunt de raclette kaas smelten met een open vuur. Dit wordt steeds minder vaak gedaan omdat dit erg veel werk is en alleen in de buitenlucht gedaan kan worden. Een eenvoudigere manier is een raclette apparaat. Hierbij legt u de raclette kaas op een plateau, waarna de raclette grill de kaas zal smelten en u de kaas eraf kan schaven. Een raclette apparaat is ideaal om ook in huis te gebruiken en is dan ook één van de meest gekozen raclette apparaten.

Zonder dat u het weet heeft uw bestaande gourmetset ook een mini raclette in zich. Bij raclette apparaten wordt de kaas namelijk vanaf boven verwarmd, iets wat ook kan in de kleine pannetjes die bij veel gourmetsets mee worden geleverd. U wist nooit wat u hierin kon doen, maar een raclette kaas is uitstekend te smelten onder de gloeispiraal van de gourmetplaat. Nagenoeg alle gourmetsets van NoviSell zijn dan ook uitgerust met deze mini-raclette.

Racletten kan dus op verschillende manieren en met verschillende apparaten. Feit blijft dat op alle manieren het standaard gourmetten, bakplaten of barbecueën wordt vervangen door een leuk en heerlijk alternatief.

NoviSell is helemaal om en heeft dan ook de mooiste raclette fromage apparaten uit voorraad leverbaar. U kunt dus morgen al genieten van uw fijne raclette grill en deze achteraf pas.