opc_loader

Pizzarettes 4- & 6-persoons

De Pizzarette, het fenomeen dat de laatste jaren de hele keukenwereld op haar kop heeft gezet. Daar waar de traditionele gourmetstel bijna niet uit het kerstplaatje weg was te denken, daar heeft de Pizzarette de gourmet toch een beetje aan het wankelen gebracht.

Met de Pizzarette bakt u in enkele minuten heerlijke, verse mini pizza’s af in een echte terracotta pizza oven. En het leuke, u doet het helemaal zelf!

Bij NoviSell kunt u alle originele Pizzarettes van bedenker Food and Fun kopen tegen de beste aanbiedingen. Een Pizzarette voor 6 personen of liever een kleinere voor 4 personen, bij NoviSell vindt u altijd de beste pizzarette aanbieding.

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

Pizzarette 4- of 6-persoons aanbieding online kopen

Daar waar 5 jaar geleden door de makers van de Pizzarette werd gestart met een standaard model pizza-oven, daar zijn er inmiddels al verschillende varianten terug te vinden. Pizzarettes 6-persoons of 4-persoons, met een RVS bakplaat of met een echte, traditionele pizzastone en een vierkant of rond model. Allemaal onderdelen waar u bij na moet denken als u uw eigen Pizzarette wilt kopen.

Met handgemaakte koepel

Gelukkig heeft Food and Fun het u gemakkelijk gemaakt door in al haar Pizzarettes de effectieve werking van het gloeispiraal en de smaak van uw mini pizza’s te garanderen. Iedere pizzarette wordt geleverd met een echte terracotta pizza koepel. Deze handgemaakte koepel zijn dus gemaakt uit een kleisoort, waardoor deze slecht tegen vocht kan.

Compleet met spatels

Daarnaast wordt iedere Pizzarette geleverde met een set (4 of 6 – afhankelijk van de uitvoering) geïsoleerde pizzarette spatels. Hierop legt, belegt en bakt u uw pizza krokant af. Leeg uw deegcirkel op de cirkel, beleg hem met uw favoriete ingrediënten en schuif hem voor 7 minuten in de oven. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijke, krokant mini pizza. De deegrondjes steekt u overigens uit met een deegring, welke ook meegeleverd wordt met iedere pizzarette.

Alternatief voor gourmet en enorm leuk

Een Pizzarette is dan ook het meest geschikte alternatief voor een standaard gourmetavond. Bij gourmetten ruikt uw gehele huis in no time naar verbrand vet en staat hele huis blank van de rook. Bij de Pizzarette komt geen rook vrij, alleen de geur van verse pizza’s.
Daarnaast kunnen kinderen dankzij de pizzarette gezellig met de familie meedoen. Misschien zullen zij wel het fanatiekst zijn tijdens het beleggen van hun pizza’s, ze zullen het in ieder geval geweldig vinden.

Pizzarette in de aanbieding

NoviSell biedt u alle originele Pizzarette’s aan tegen de scherpste aanbieding. Een ronde Pizzarette voor 6-personen of een vierkant 4-persoons, bij NoviSell vindt u de beste pizzarette aanbieding inclusief de service die u gewend bent van NoviSell. Dat betekent 2 jaar garantie, achteraf betalen en morgen al in huis! Probeer het eens en verras uw vrienden tijdens het volgende feestje!