opc_loader

Bakplaat

Eén van de meest voorkomende funcooking recepten is de bakplaat. Eigenlijk alles wat van de bakplaat komt smaakt goed en het is niet voor niets een succesnummer dat jaarlijks terugkomt op de tafel. De elektrische bakplaat is razendsnel op temperatuur en zowel binnen als buiten te gebruiken. Of u 's zomers in de tuin zit of op een gure herfstdag met de hele familie in de eetkamer, een elektrische bakplaat is altijd een garantie voor succes.

Bent u op zoek naar een goede elektrische bakplaat waarop u zowel vis, vlees en groenten kunt grillen en bakken, dan bent u bij NoviSell aan het juiste adres. De Funcooking-specialist van Nederland heeft voor u een aantal elektrische bakplaten in het assortiment waarbij u uw vingers af zult likken. Keramische bakplaten, elektrische bakplaten of nog beter een combinatie van deze twee. Iedere soort bakplaat vindt u bij NoviSell direct uit voorraad leverbaar.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Goede elektrische bakplaten koopt u bij NoviSell

De bakplaat dankt zijn succes onder meer door het feit dat hij in slechts enkele minuten klaar is voor gebruik. Daar waar bijvoorbeeld een barbecue vaak een half uur goed moet doorwarmen, daar is het bij een elektrische bakplaat slechts een kwestie van inpluggen van de stekker. Binnen enkele seconden zal de plaat op temperatuur zijn en kunt u aan de slag. Als u dus even geen zin hebt om een uur in de keuken te staan, dan biedt de bakplaat de perfecte uitkomst. Iedereen kan zijn eigen stukje vlees bakken, terwijl u van elkaars gezelligheid kunt genieten.

Elektrische bakplaat, direct klaar voor gebruik

Een gourmetstel zorgt vaak voor veel rook in huis, tranerige ogen en stinkende kleding. Dit komt doordat het vet uit eten op de plaat blijft liggen en gaat verbranden. Bij de bakplaten van NoviSell is dit niet het geval. Het vet uit voedsel loopt langzaamaan naar het vetbakje en wordt hier opgevangen. Zo zal het niet verbranden en zult u geen overmatige rookontwikkeling hebben.

Keramische bakplaat, bakplaten met minder vet 

De keramische bakplaten van NoviSell zorgen er zelfs voor dat overmatig gebruik van olie en vet uit wordt gebannen. Zo heeft u slechts een druppeltje olie nodig en kunt u nog gezonder gaan bakken. Niet van de vette stukken vlees, maar heerlijk, mals vetvrije delicatessen uit uw eigen keuken!

Alle bakplaten van NoviSell zijn uit voorraad leverbaar en kunnen morgen al op uw tafel staan. Geniet samen met uw vrienden en familie van heerlijke gerechten van uw eigen bakplaat.