opc_loader

Filters
€ 4
€ 240
Merken
Voorraad

  Funcooking

  Funcooking, het woord zegt het eigenlijk al. Producten waarmee u plezier zult krijgen in het koken, zowel als u alleen in de keuken bezig bent of met vrienden genieten van een gezellig avondje bakken. De funcooking producten van NoviSell zijn erop gericht dat u zult genieten van het koken, zoals uw eigen mini pizza’s uit de pizzarette pizza oven.

  Daarnaast vindt u verschillende producten waarmee ook de kids zullen genieten van hun kookkunsten.Wat te denken van een eigengemaakte slush puppy of heerlijke 

  Artikel 1 tot 20 (van de 44 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 20 (van de 44 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

  De leukste funcooking producten tegen de scherpste prijzen!

  Gezellig samen 'lekker' eten koken of bakken. Samen, dat is waar funcooking in onze ogen voor staat. Bij NoviSell koopt u dan ook de leukste funcooking producten, waarmee u gezellig samen met vrienden en familie op verschillende manieren kunt genieten van eten. Koken en bakken zal weer leuk worden en de tijd in de keuken zal niet meer saai zijn, allemaal dankzij het veelzijdige assortiment van NoviSell.

  Funcooking tijdens het diner

  Samen met uw kinderen verse cup cakes bakken en versieren, met het hele gezien genieten van home-made mini pizza's uit uw Pizzarette of gezellig fonduen met een handige Fondueset. Van standaard elektrische bakplaten tot de allernieuwste, meest hippe pizza ovens. Verschillende funcooking apparaten om het diner om te toveren tot een groot feest!

  Funcooking met ijs makers

  Maar funcooking is niet alleen samen genieten tijdens het diner. Ook voor op een mooie zonnige zomermiddag heeft NoviSell leuke funcooking producten. Wat denkt u van de Magic Squeezy Freezy slush puppy maker. Giet siroop in de beker, knijp een paar keer en u en uw kinderen maken in no time een heerlijke slushy.

  Bent u meer een fan van sorbetijs, dan is de Fruit Dessert Maker een ideaal funcooking apparaat. Binnen enkele minuten maakt u heerlijk en bovenal gezond sorbetijs. Zo tovert u uw keuken om in een volwaardig ijssalon. Wat is er lekkerder dan op een zomeravond genieten van uw eigen sorbetijs?

  U vindt dus een zeer veelzijdig aanbod aan leuke funcooking apparaten. En NoviSell heeft alles voor u uit voorraad leverbaar, waardoor u morgen al samen kunt gaan genieten! Vandaag bestellen, morgen in huis en over 2 weken betalen. Allemaal met een service met een lach en 2 jaar garantie.