opc_loader


BluCave Elektrisch Gereedschapsysteem

Blucave Toolbods - uw Blucave basis

Een Blucaver zonder Toolbods is als een schilder zonder verf. Zonder de Blucave Toolbods is uw Blucave Set gewoon niet compleet en haalt u niet het maximale uit wat Blucave u te bieden heeft. Voor ieder veelvoorkomend klusje is er een opzetstuk ontwikkeld die u eenvoudig op één van de twee Blucave Controllers klikt. Deze opzetstukken worden Toolbods genoemd. De Toolbods zijn de belangrijkste aanvulling voor het hele Blucave Systeem, waarmee u alle geheimen van Blucave gaat ontdekken.

Eén van de meest voorkomende soorten gereedschap is de Accuboormachine en natuurlijk heeft Blucave hiervoor een Toolbod ontwikkeld. De Blucave Accuboormachine schroeft  en boort razendsnel in hout, kunststof en metaal. Daarom is de Blucave Accuboormachine de meest veelzijdige en essentiële Toolbod voor uw Blucave DC Controller

Als de Accuboormachine niet het meest gebruikte gereedschap is, dan is dat de Decoupeerzaag wel. En uiteraard is ook hiervoor een mooie Toolbod ontwikkeld: de BluCave Decoupeerzaag vliegt werkelijk door hout, gips, staal en kunststof en is eenvoudig aan uw Blucave AC Controller te koppelen. 

Voor al uw schuurklusjes zijn de Blucave Vlakschuurmachine en de Blucave Excentrische Schuurmachine de perfecte uitbreiding op uw Blucave Systeem. Beide Toolbods zijn eenvoudig op uw AC Controller te klikken en toveren hem om in een volwaardig schuurmachine met grote resultaten. 

 

 

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Blucave Toolbods voor de pro

Om de veelzijdigheid van het Blucave Systeem nogmaals de ondersteunen zijn er drie speciale Toolbods ontwikkeld. Zo is er de Blucave Reciprozaag, die uw AC Controller is één klik omtovert tot een secure en krachtige zaag. Hiermee zaagt u gips, hout, kunststof en metaal. 

Met de Blucave Haakse Slijper snijdt en schuurt u wat uw maar wilt. De enorme kracht van de Haakse Slijper Toolbod en het extra handvat zorgen voor maximale prestaties met deze toolbod.

Als laatste is er voor de zwaardere klussen de Blucave Klopboormachine ontwikkeld, waarmee u zelfs in metselwerk kunt boren. 

Iedere Toolbod wordt geleverd in een speciaal vormgegeven lade, die u eenvoudig in een Blucave Systeemkoffer schuift. Zo kunt u uw Toolbods altijd op een nette manier opbergen, zonder dat deze beschadigd raken. Een Blucaver is trots op zijn gereedschap en behandelt het zoals zij u behandelen, met klasse.

Voortaan hoeft u geen tientallen, misschien wel honderden euro's uit te geven aan verschillende klusapparaten. Voor een leuk bedrag koopt u gewoon een Blucave Toolbod en tovert u uw Controller om in een volwaardig klusapparaat. U bespaart tijd, ruimte en bergen geld!

BluCave Elektrisch Gereedschap Toolbods