opc_loader

BluCave Elektrisch Gereedschapsysteem

Blucave opbergsysteem

Als u eenmaal bent begonnen met Blucave dan wilt u niet anders meer. Blucave gaat uw klusmaatje worden die goed opgeborgen hoort te worden. Het zou namelijk zonde zijn als uw Blucave Set zou beschadigen.

NoviSell heeft verschillende Blucave Opbergaccessoires, zoals de Systeemkoffer en de Beschermkap, direct uit voorraad leverbaar.

De ruggengraat van uw Blucave Systeem is de Rails. Deze bevestigt uw eenvoudig op de plek waar u uw Blucave Systeem wilt installeren. De Rails biedt de ophangplek voor 4 Systeemkoffers. Zo heeft u al uw Blucave spullen overzichtelijk bij elkaar hangen.

De Systeemkoffer is de basis om uw Toolbods, losse klusmaterialen en ander gereedschap eenvoudig op te bergen. Verdeel de Systeemkoffer in zoals u dat zelf wilt. Dat doet u eenvoudig met de Verdeler-kit. Schuif de verdeler eenvoudig in de daarvoor bestemde gleuven van de Systeemkoffer en deel hem in verschillende compartimenten.

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Blucave accessoiresets

Voor de verschillende Toolbods zijn uitgebreide accessoiresets verkrijgbaar. Deze worden geleverd in een handige schuif. Maar waar laat u de accessoiresets? Het Blucave Systeemschap biedt ruimte tot wel vier schuiven, waardoor het de opbergplek gaat worden voor uw accessoiresets, maar ook voor al uw losse schroeven, bouten, spijkers, et cetera.

Wilt u van uw Systeemkoffer een opbergschap maken, dan verdeelt u met de Enkele en Dubbele Lade uw koffer naar uw eigen smaak in. Zo bepaalt u zelf hoe uw Blucave Systeem eruit gaat zien.

En als laatste biedt NoviSell de robuuste Beschermkap aan. De Blucave Beschermkap beschermen uw Blucave producten tegen beschadegingen en diefstal. Het is ten slotte úw Blucave Systeem!

Complete BluCave Opbergsysteem