opc_loader

Artikel 1 tot 20 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 20 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Alles klikt op zijn plaats dankzij het elektrisch gereedschap van Blucave en het ingenieuze opbergsysteem. Met de Blucave producten bent u verzekerd van een kwalitatief goed en handig gereedschap- & opbergsysteem voor een zeer gunstige prijs.

Blucave Elektrisch gereedschap

Blucave elektrisch gereedschap - Het Blucave systeem uitgelegd

Blucave biedt een gestandariseerd gereedschap systeem, wat bestaat uit twee type controllers en diverse uitwisselbare toolbods.

De controller is de basisunit, dit is als het ware de motor van het gereedschap. Er zijn twee type controllers; een AC controller 'met snoer' die werkt op 220-240 Volt en een DC controller die werkt op een oplaadbare 18 Volt Lithium-Ion (Li-ion) batterij.

Daarnaast zijn er diverse toolbods. Dit zijn uitwisselbare opzetstukken voor op de controllers. Deze zijn er in twee uitvoeringen; de toolbods voor de AC controller en de toolbods voor de DC controller. Met een ingenieus kliksysteem, worden de verschillende toolbods op de controllers gemakkelijk geplaatst en verwijderd.

Dit handige uitwisselbare systeem, heeft een aantal grote voordelen, t.o.v. los elektrisch gereedschap. U kunt met dit systeem namelijk niet alleen aanzienlijk op de kosten van elektrisch gereedschap besparen, het levert u ook een enorme ruimte besparing op! Alle Blucave toolbods worden namelijk geleverd met een lade die in de Blucave systeemkoffer past. Zo kunt u wel 4 stuks elektrisch gereedschap opbergen in één koffer.

Blucave Opbergsystemen

Blucave opbergsysteem

Blucave heeft daarnaast een prachtig opbergsysteem ontworpen, waar u al uw gereedschap en materialen gemakkelijk, snel en overzichtelijk in op kunt bergen. Het systeem bestaat uit een rail, als het ware de ruggegraat van het opbergsysteem, waar u diverse Blucave systeemkoffers in kunt klikken. De systeemkoffers bieden u zeer veel mogelijkheden om uw spullen in op te bergen. Zo zijn er vak-verdelers en verschillende lades verkrijgbaar en bij uw Blucave gereedschap worden standaard opbergmodules geleverd, zodat u dit gemakkelijk in uw Blucave opbergsysteem kunt integreren. De systeemkoffers kunt u gemakkelijk meenemen en weer terugplaatsen wanneer u klaar bent. Daarnaast is het systeem uitbreidbaar met onder andere systeemschappen waar u bijvoorbeeld uw ijzerwaren overzichtelijk in op kunt bergen, een afsluitbare kap om het geheel netjes af te kunnen sluiten en extra accessoires, zoals een werklamp, verdeeldozen en er is zelfs een audio module beschikbaar.