opc_loader

Garantie

 

NoviSell probeert voor u de beste producten tegen de scherpste prijzen bij elkaar te krijgen. Een goede kwaliteit is hierbij van groot belang en u kunt er dus vanuit gaan dat u een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt. U heeft niet voor niets op ieder product 2 jaar Carry-in garantie!

 

Carry-in garantie van NoviSell

  • De garantieperiode start vanaf de dag dat u uw bestelling in ontvangst neemt
  • Garantie is alleen mogelijk bij producten besteld bij NoviSell
  • U heeft recht op reparatie of vervanging als het defect binnen de garantie valt
  • Garantie heeft u niet als het defect is ontstaan door onjuist gebruik of slijtage

 

Defect na meer dan 30 dagen na ontvangst

Indien er zich een probleem voordoet in de na de 30-daagse zichttermijn, dan geldt de normale garantieprocedure. Volg onderstaande stappen, zodat wij zo snel mogelijk kunnen kijken wat het defect is en hoe dit z.s.m. kan worden hersteld.

 

1. Contact met NoviSell

Neem in dit geval contact op met onze klantenservice. Als u dit per mail doet dan dient u hierbij altijd het ordernummer van uw bestelling te vermelden. Dit ordernummer vindt u op de factuur die u bij uw bestelling heeft ontvangen. Zonder retournummer is het onmogelijk de bestelling te traceren en kan er geen garantieprocedure op worden gestart.

 

2. Stuur het product retour

Nadat u het defect hebt aangemeld bij onze klantenservice zullen zij dit direct in behandeling nemen, u zult binnen 24 uur een e-mail met de garantie instructies ontvangen. Aan de hand van deze e-mail kunt u het product retour sturen.

 

Let op: bewaar het bonnetje dat u van het postkantoor krijgt goed. Met deze code kunt u de zending bij problemen nauwkeurig traceren.

 

3. Reparatie of vervanging

Na ontvangst van het defecte onderdeel, zal NoviSell.nl deze ter reparatie aanbieden bij de leverancier. Wanneer het defect binnen de garantie voorwaarden valt, zal het onderdeel kosteloos worden gerepareerd of zal het worden vervangen wanneer reparatie niet mogelijk blijkt te zijn.  Wij streven ernaar om garantiezendingen binnen 3 werkdagen na ontvangst afgehandeld te hebben.

 

4. Bevestiging

Nadat de garantiezending in behandeling is genomen zult u hierover een mail ontvangen.

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)