opc_loader

Ervaringen NoviSell

Voordat u uw bestelling afrond en betaalt, wilt u natuurlijk weten met wie u zaken doet. Hoe ervaren andere klanten de service van NoviSell en wat hebben zij hierover te zeggen? Dit vinden wij heel begrijpelijk en wij streven dan ook naar een zo hoog mogelijk servicelevel, waarbij de klant centraal staat.

 

Om dit voor u eerlijk en overzichtelijk te maken werken wij al jarenlang samen met KiyOh. KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen welke alle klantbeoordeling van een bedrijf bundelt en overzichtelijk en eerlijk weergeeft. Zo krijgt u een eerlijk beeld van de partij waarmee u zaken doet.

 

KiyOh is onafhankelijk en werkt in dienst van de klant. Voor NoviSell biedt het een uitstekende plek om te zien waar onze service verbeterd kan worden, zodat we samen met u ons doel van een zo hoog mogelijk servicelevel na kunnen streven.

 

Hieronder vindt u de laatste 10 beoordelingen die op KiyOh over NoviSell zijn geplaatst, wilt u meer lezen neem dan eens een kijkje op onze persoonlijke pagina op KiyOh.nl.

 

 

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)