opc_loader

Hoe werkt reiniging met UV licht uit de UV Mop?

UV Mop reiniging met UV Lamp

Het leek iets futuristisch, maar sinds kort is reiniging met de 'kracht' van UV-licht niet meer zo raar. UV straling zou dodelijk zijn voor micro-organismen en wordt al veelvuldig gebruikt in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Inmiddels zijn er schoonmaakapparaten voor thuisgebruik waarbij deze krachtige techniek wordt gebruikt. De UV Mop van Aqua Laser is hiervan een uitstekend voorbeeld.

Maar hoe kan het nou dat een simpele lamp zo effectief bacteriën doodt?

UV Lamp dringt door tot in de celkern

Het lijkt onschuldig, maar de straling van een UV lamp is juist best gevaarlijk. U wordt niet voor niets altijd afgeraden om de lamp in direct contact met de huid te brengen of om in de lampen te kijken. Beiden kan blijvende schade als gevolg hebben. UV straling is zeer doordringend en dat is ook precies wat het bij bacteriën en schimmels doet.

De UV-C straling van bijvoorbeeld de UV Mop straalt razendsnel op het behandelde oppervlak en dringt door tot in de celkern van alle bacteriën. Bacteriën en schimmels zijn hier zeer gevoelig voor en bacteriecellen worden lamgelegd. Hierdoor kunnen de bacteriën en schimmels klinisch dood worden verklaar en is celdeling, vermenigvuldiging en herstel niet meer mogelijk. Schimmels en bacteriën worden hiermee gedood en u reinigt uw vloer zeer grondig.

UV lamp in combinatie met stoom, de UV Mop

Dat een UV lamp effectief is mag duidelijk zijn. Breng dit in combinatie met de kracht van stoom en uw heeft een geweldig schoonmaakapparaat voor zeer krachtige reiniging. Dat is precies wat er bij de Aqua Laser UV Mop is gedaan. 

In de voet van de reiniger is een UV lamp verwerkt die bacteriën zal doden. De stoom die vervolgens uit de voet spuit weekt lastige vlekken los en dringt door tot in de diepste groefjes. Zeer effectief en een echt schone vloer is het gevolg!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Dat kunt u hier doen

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)