opc_loader

Een waterkoker kopen? Dit zijn de eigenschappen waarop u moet letten

Beste waterkokers van NoviSell

Bij het zoeken van een nieuwe waterkoker is het uiterlijk natuurlijk heel belangrijk. Dit moet allereerst helemaal bij u passen, u bent immers degene die er mee mag genieten! Naast het uiterlijk zijn er natuurlijk vele andere aspecten die belangrijk zijn, maar niet bij alle waterkokers vanzelfsprekend zijn. Daarom vindt u hieronder een korte uitleg van eigenschappen waarover waterkokers kunnen beschikken.

Warmhoudfunctie

Bij waterkokers zonder warmhoudfunctie zal het water direct na het afslaan van de waterkoker af gaan koelen. Hierdoor moet u het water bij een volgende kopje thee weer opnieuw koken. Niet zo energievriendelijk en het duurt daarnaast langer. Waterkokers met een warmhoudfunctie houden het gekookte water langer op temperatuur, waardoor water niet zo snel zal afkoelen en u bij een volgend kopje thee direct water kunt pakken.

Instelbare temperatuur

Gekookt water is toch gekookt water? Ja, dat klopt. Alhoewel water niet veel warmer dan 100 graden zal worden, is dit niet de beste temperatuur op bijvoorbeeld thee te zetten. Theekenners hebben het liefst thee dat is getrokken met water op 80 graden. Bij waterkokers met instelbare temperatuur stelt u deze temperatuur in, zodat u voor ieder keukenklus de juiste temperatuur water hebt.

Droogkookbeveiliging

Eigenlijk iets waarmee alle waterkokers uitgerust zouden moeten zijn en dat is dan ook bijna iedere waterkoker het geval. Een droogkookbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat niet inschakelt als er geen/onvoldoende water in de waterkoker zit. Dit voorkomt gevaarlijke situaties en schade aan uw waterkoker. Wel zo lekker, want we willen het liefste zo lang mogelijk veilig van onze waterkoker genieten.

Kalkfilter

Het water uit de kraan bevat een lichte concentratie kalk. Niet slecht voor ons hoor, maar niet iets wat u in uw kopje thee wilt hebben. Het kalkfilter houdt deze kalkdeeltjes tegen en houdt ze in de waterkoker. Vaak zijn de waterkokers uitgerust met een uitneembaar waterfilter, zodat u deze eens in de tijd kunt reinigen.

Snoerloos

Snoerloos, betekent dat dan dat hij op de Wi-Fi werkt of zoiets? Nee, helaas zijn er nog geen waterkokers die zonder een snoer in het stopcontact zullen werken. Of u moet een vuurtje stoken, maar dat is niet heel verstandig in de keuken. Snoerloos betekent simpelweg dat u de waterkoker door het hele huis mee kunt nemen. Zo kookt u het water op de basis van de waterkoker en neemt u de kan vervolgens mee naar de woonkamer of eetruimte.

360 graden draaibaar

Waterkokers beschikken er tegenwoordig standaard over. Het vermogen om in iedere positie op haar basis te kunnen worden geplaatst. Dit betekent dat hij ook vrij over de basis is te draaien, 360 graden, niets meer en niets minder.

Auto shut off

Wel zo handig is het dat uw waterkoker afslaat zodra het water kookt (of op de ingestelde temperatuur is). Als u de waterkoker even bent vergeten zal hij niet door blijven koken om uiteindelijk geen water meer om te houden. De auto shut off zorgt in combinatie met de droogkookbeveiliging voor een veilige waterkoker die geen kortsluiting zal veroorzaken en door zal branden. Safety-first!Beste waterkokers van NoviSell

Waterkoker kopen?

Bent u na deze informatie klaar om een nieuwe waterkettle aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje tussen de leukste waterkokers die NoviSell u te bieden heeft!

Terug

24-12-2016 om 12:37:42 door Danny BBanden

Hi ik wil graag weten of uw waterkoker beter is dan deze die ik hier heb gevonden: https://www.jantjevanalles.nl/royalty-line-waterkoker-led-blauw . groetjes.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Dat kunt u hier doen

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)