opc_loader

9 redenen waarom een kledingstomer de perfecte strijkhulp is

9 redenen om een kledingstomer te kopen

Vroeger een apparaat voor de professionals, maar tegenwoordig is een kledingstomer bij velen al niet meer uit het huishouden weg te denken. En dat is natuurlijk niet voor niets! Er zijn inmiddels dan ook al ontelbaar veel verschillende kledingstomers te vinden die op deze trend in willen spelen. Maar waarom moet u een kledingstomer? Is het weer een product dat in de kast belandt of is het echt zo handig?

Wij zetten voor u 9 redenen op een rij waarom u toch echt eens na moet gaan denken over de aanschaf van een kledingstomer.

1. Het is retegoedkoop... in verhouding dan

Weet u wat het kost om een overhemd of jasje te laten stomen in een stomerij? Juist, dat bespaart u met een kledingstomer. Met een kledingstomer heeft u namelijk uw eigen stomerij in huis. Er zijn verschillende kledingstomers, zoals de Tobi Platinum, die nauwelijks onderdoen voor de resultaten van een stomerij.

2. Het is goed voor uw kleding

En strijkijzer plet de stof en verhit deze vaak tot temperaturen die eigenlijk te hoog zijn. De meest voorkomende stoffen herstellen hier wel van, maar goed is het niet. De wat kwetsbaardere stoffen zijn hier echter niet tegen bestand en dus ongeschikt om te behandelen met een strijkijzer. Een kledingstomer plet daarentegen geen stof en verhit voor zover het moet. Het ontlast uw kleding, zodat deze langer mooi blijft.

3. Stoom verwijdert geurtjes

Kleding moet niet te vaak worden gewassen, want bij iedere wasbeurt wordt de kwaliteit van de kleding minder. Maar wat nou als er toch een geurtje aan uw kleding zit? Simpel, stoom hem eventjes met een kledingstomer. De warme stoom laat vieze geurtjes zoals rook en etensgeuren namelijk verdwijnen, zodat uw kleding weer ruikt alsof het net is gewassen.

4. Een kledingstomer is megasnel

Een kledingstomer zoals bijvoorbeeld de Tobi Platinum heeft maar enkele seconden nodig om op te warmen. Hierdoor bent u klaar om te gaan stomen, zonder dat u op de kledingstomer moet wachten. 

5. Snel naar een feestje? Pak uw kledingstomer

Wordt u snel verwacht op een feestje, maar zit uw jurk nog in de vouw? Pak uw kledingstomer! Een kledingstomer is zoals gezegd razendsnel klaar en is ideaal te gebruiken om uw jurk weer lekker op te frissen en glad te strijken. Binnen enkele minuten is uw kleding netjes en bent u ready to go!

6. Strijkplank is not done!

Zeg maar gedag tegen uw strijkplank. Waar u normaal gesproken altijd de strijkplank tevoorschijn moest halen, daar worden bijna alle kledingstomers inmiddels geleverd met een handig ophangrekje. Hang u overhemd op dit rekje en u kunt uw kledingstomer erlangs halen. Een strijkplank is niet meer nodig, want u stoomt uw kleding direct vanaf het haakje. 

7. Een kledingstomer bergt u zeer compact op

Een kledingstomer bestaat vaak uit slechts een waterreservoir + verwarmingsmodule, een slang en stoommond. Niets meer en niets minder! Naast het feit dat een kledingstomer hierdoor zeer handzaam is, neemt hij ook nog eens zeer weinig ruimte in beslag als u hem op gaat bergen.

8. Neem hem overal mee naartoe, ook op reis

Een kledingstomer neemt dus niet veel plek in beslag, waardoor het een ideaal apparaat is om mee door huis te nemen, want niet alleen kleding is geschikt voor een kledingstomer. Het had net zo goed een gordijnstomer genoemd kunnen worden, want ook uw gordijnen strijkt u weer in de originele plooi en frist u met een kledingstomer op. Bij de Tobi Platinum ontvangt u een handige schouderband, zodat u de Tobi Kledingstomer om kunt hangen en door het huis mee kunt nemen.

9. Even a man can do it

Een kledingstomer is zo makkelijk in gebruik dat uw man geen smoesjes meer heeft om het strijken aan vrouwlief over te laten. 'Dat kan ik niet', is verleden tijd en wordt uit het huishouden verbannen. Met de komst van de kledingstomer is het tijd om de mannen aan het stoomwerk te zetten!

Kortom, voldoende reden om eens na te gaan denken over een kledingstomer. Neem eens een kijkje in onze Kledingstomer-afdeling en bestel uw kledingstomer vandaag nog. Heeft u hulp nodig bij uw keuze, onze klantenservice staat voor u klaar en kijkt samen met u naar de beste opties.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Dat kunt u hier doen

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)