opc_loader

10 Producten om het leven aangenamer te maken

Top 10 Huishoudhulpjes

We zijn telkens op zoek naar makkelijkere, snellere en simpelere oplossingen om het leven in en om het huis aangenamer te maken. Wij doen hier graag aan mee en selecteerden voor u 10 producten waarmee het huishouden een stuk leuker en aangenamer zal worden. U houdt tijd en geld over voor echt leuke dingen!

1. Aluminium Pasjeshouder

Onze portemonnee wordt steeds dikker, maar helaas komt dat niet altijd doordat we meer centjes erin hebben zitten. Overal hebben we een klantenkaart of pasje van, wat onze portefeuille lekker onoverzichtelijk maakt. In de Orange Donkey Aluminium Wallet bergt u deze pasjes netjes en overzichtelijk op. De Alunium Wallet is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, voor ieder wat wils dus!

 

2. Flexibele Snijplanken

Dat is nog eens handig, flexibele snijplanken die u bij elkaar kunt vouwen, zodat alle gesneden groenten direct de pan in kunnen. Deze 3-delige Flexibele Snijplankenset van Gourmetmaxx bestaat uit 3 verschillende maten snijplanken, ieder in zijn eigen groentint. Daarnaast zijn de planken voorzien van een handig icoontje, zodat kruisbesmetting voorkomen kan worden. Een zeer betaalbare set en eigenlijk onmisbaar in ieder keuken!

 

3. Bran X Razor Scheermes Slijper

Het kost een godsvermogen, maar goede, scherpe scheermesjes zijn wel een stuk aangenamer dan botte mesjes. Met de Bran X Razor blaast u oude, botte scheermesjes nieuw leven in en slijpt u ze weer scherp. Een oud scheermesje wordt weer als nieuw door het simpelweg een aantal keer over de slijpsteen van Bran X Razor te halen. Bedenk eens hoeveel geld dit u jaarlijks kan schelen!

 

4. Automatische Blikopener One Touch

Het is gevaarlijk, vervelend en zorgt voor een hoop problemen in de keuken: het openen van ingeblikt eten. Vooral onder ouderen is dit een ware hel. Met de One Touch Can Automatische Blikopener is dit voortaan een kwestie van op de knop drukken. U plaatst de blikopener op het te openen blik en drukt op de groene knop. Binnen enkele seconden is het blik geopend, zonder dat uw vingers in de buurt zijn gekomen van de scherpe randen.

 

5. 14-in-1 Multitool

Een onmisbaar hulpstuk voor iedereen. Met de 14 in 1 Hulptool van NoviSell heeft u altijd het juiste gereedschap bij de hand. Voor de meest uiteenlopende problemen biedt de 14 in 1 Tool van NoviSell wel een oplossing. Een klein zaagje, zakmesje, flesopener, tangetje en nog veel meer. De 14 in 1 Multitool heeft u veel te bieden voor een zeer klein prijsje!

 

6. Roll Off Kleefroller

Het zijn schatjes, maar uw geliefde huisdieren kunnen nogal haren verliezen. Uw bank zit onder, uw kleding, stoelen, eigenlijk overal vindt u haren. Met de Roll Off Kleefroller rolt u alle haren op en vindt u niets meer terug. Na gebruik spoelt u de Roll Off af onder de kraan en laat hem opdrogen, vervolgens is de Roll Off weer als nieuw en plakt hij weer zoals u gewend bent!

 

7. Automatische striptang

Een inkorting van snoeren, ontmantelen en op maat maken. Dankzij deze automatische striptang is het geen gevaarlijk gedoe meer om de buitenste huls van elektriciteitskabel te verwijderen. Breng de draad in de automatische striptang en knijp hem dicht, eenvoudiger kan het niet. 

 

8. Forearm Forklift tilbanden

Een extra hulp bij het verhuizen. Met de Forarm Forklift tilbanden krijgt u net die extra hulp, waarmee het verplaatsen van zware meubel een eitje wordt. Een extra paar handen en perfecte verdeling van het gewicht van de meubels. De Forearm Forklift is een musthave voor iedereen die gaat verhuizen!

 

9. Pinsel Clip Kwastenhouder

Nog een hulpje, waarmee klussen makkelijker wordt. De magnetische kwastenhouder klikt u op ieder blik verf, waarna u kwasten eenvoudig hierop plakt. De magneet in de Pinsel Clip houdt de kwasten vast, waardoor u uw vieze kwast niet op de rand van het blik of op een oude krant hoeft te leggen. Heel simpel, maar zo handig!

 

10. Star Tool Voegenmaatje

Last but not least, het voegenmaatje. Inmiddels een vaste kracht in het assortiment van NoviSell en dat is niet voor niks. De voegenset heeft zijn succes te danken aan het perfecte

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Dat kunt u hier doen

Waarom NoviSell

voor 23u besteld = morgen in huis*

Gratis bezorging vanaf € 50,-

2 jaar garantie

30 dagen zichttermijn

Gratis presentje vanaf € 60,-

Koop nu, betaal over 14 dagen

Neem contact op

 

 

 

 

 0167 850 774
 03 293 26 04

(ma-vr 09:00 - 18:00u)

contactformulier
(24 uur per dag)