Gratis presentje bij bestellingen vanaf € 60,-!  Like NoviSell op Facebook tijdens het afrekenen en ontvang 5% korting op uw volgende bestelling!

 

Schoonmaken

artikel 1 tot 40 (van de 88 artikelen) Resultaat:  1  2  3    - Toon alles
artikel 1 tot 40 (van de 88 artikelen) Resultaat:  1  2  3    - Toon alles

Schoonmaken, een verplichting?!

U leeft maar één keer, dus het mooiste is om alleen maar leuke dingen te doen in het leven. Bij niet heel veel mensen komt schoonmaken in het lijstje met leuke dingen en voelt het vaak als een verplichting. Een verplichting is het dan vaak ook, maar zeker zo belangrijk. Een vieze, smerige en ongezonde omgeving kan namelijk leidden tot vervelende ziektes bij u en uw kinderen. Dus bent u altijd op zoek naar handige tips die het schoonmaken leuker, korter en makkelijker zullen maken. NoviSell.nl heeft verschillende schoonmaakproducten in haar assortiment die allemaal uw schoonmaakleven aangenamer zullen maken.

Verschillende schoonmaakklusjes

Voor alle schoonmaakklusjes in en om het huis vindt u bij NoviSell.nl het product dat u altijd al nodig had. Van handige vloer- en tapijtstoomreinigers tot de meest effectieve schoonmaakmiddelen en schoonmaakhulpjes. Ramen zemen, oven schoonmaken, overhemden strijken, wc's ontstoppen, douche ontkalken, droger reinigen, matrassen opfrissen, u noemt het maar op. De beste producten vindt u hier!

 

Wat klanten vinden

 
 
 
 
 

Neem contact op

 
 
 
 
 

 Vanuit Nederland:
 0167 850 774
 Vanuit België:
 03 293 26 04

      ma - vr 09:00-18:00u
 email
  24 uur per dag

 

Achteraf betalen

 
 
 
 
 

Bestel nu en betaal

pas over 14 dagen.

Veilig Winkelen

 
 
 
 
 

Aanbiedingen

 
 
 
 
 

Nieuwe Producten

 
 
 
 
 

Verkoper via Bol

 
 
 
 
 

Verkoper via bol.com